Viktframgång

För några veckor sen vägde jag ett visst antal kg, låt oss kalla dom x, på morgonen utan kläder. Idag vägde jag lika mkt igen, men med kläder och en stor frukost i magen. Och vad har jag gjort? Tränat. Annars har jag verkligen inte ansträngt mig för jag har ätit både chips och godis och skräpmat. Framförallt har jag slutat räkna kalorier. Det känns helt sjukt egentligen. Men nu är jag sjukt pepp på att äta nyttigt också, tänk hur bra det kommer bli då!

Halvfärdig del av en process

Det du ser nu är bara en halvfärdig del av en process
En ideologisk skönhet, som är under produktion
En attraktion med fason och ideal och karaktär



Lars Winnerbäck är, jävlar i mina låda, bland det finaste som finns.

Flow

Det blev träning idag iaf, SatsFlow. Det var kul, jag blev jättesvettig och det brukar jag aldrig bli när jag tränar!

På tåget dit och hem kollade jag på film, det är hur praktiskt som helst med en liten bärbar dator, jag ångrade inte att jag köpte min en sekund. Iaf, jag kollade på 'En shopaholics bekännelser'. Jag hade inte sett den innan fast det är en av mina favoritböcker, och jag tyckte faktiskt att den var rolig trots att alla andra verkar tycka tvärt om. Jag skrattade tom högt på tåget! Fast lika bra som boken var den inte, det är nog inget som kan vara det typ ^^

Jag kom på att jag inte har några bilder i min blogg! En blogg med bilder är alltid roligare så här är en bild på mig precis efter dagens träning. Jag färgade om mitt hår precis innan också, blev inte riktigt nöjd, det kunde gott blivit lite ljusare och rödare... Men sånt brukar ibland ändra på sig efter några tvättar :)


Typiskt

Jag tror att jag börjar bli sjuk. Jag har ont i halsen, är täppt i näsan och är på kroniskt dåligt humör. Ingen träning har det blivit på hela helgen heller. Men imorgon ska jag väl lyckas ta mig till gymmet efter min föreläsning.

Idag ska jag vila och hoppas på bättre tider.

Mörker is the shit

Det enda jag gjort idag är ätit, duschat, myst och kollat webb-tv - en optimal dag alltså. Egentligen borde jag pluggat men det går verkligen inte när det är så jädrans ljust ute, jag måste vänta till nio eller nåt!? när det äntligen blivit lite mörkare. Är det bara jag som tycker om mörker? Känns lite så. Jag hör folk hela tiden prata om att det är så synd att sommaren än slut och att det blir så mörkt på kvällarna. Jag vill ha mörker, kyla och halsdukar nu! :D Och Simon & Garfunkel, det längtar jag sönder mig till. Höstpromenader + Simon & Garfunkel = mums!

Blir ingen träning idag, men en kvällspromenad ska jag väl lyckas övertala pojkvännen till att följa med på.
Ha en bra kväll alla! :)

Hihihihihhihihhih

Jag har övertalat min pojkvän att gå på bodypump i kväll, hihi :) Det ska bli riktigt skönt. Fast jag har ont i magen idag av nån konstig anledning, jag har ju inte ätit något som den inte tål nu.. Aja, det löser sig väl.


Gympis

Idag var jag på gympa! Det var faktiskt jättekul. Men jag märkte verkligen att jag blivit så mkt bättre än förra terminen, sånt är alltid kul :)

Idag har det verkligen gått sämst med maten. Till frukost åt jag två rostmackor, till lunch ett äpple och till middag 4 köttbullar. Usch! Och min lillebror upplyste mig om att vi inte hade något pålägg hemma och möglig yoghurt - jag vill flytta hemifrån och köpa min egen mat. Usch, usch, usch.

Jag saknar min pojkvän, så jag kan inte sova. Jag somnar alltid mkt snabbare när han ligger bredvid. Ikväll har jag kollat på 10 avsnitt av how i met your mother, jag älskar verkligen den serien. Hon Robin är så himla söt tycker jag ^^

Jag känner för att träna! Ska försöka klämma in två pass till den här veckan iaf.


Nya tag

Jag har inte riktigt haft nån inspiration att blogga på ett tag. Iofs gör väl inte det så mkt när det inte är någon som läser bloggen ^^

Men jag måste på riktigt ta tag i min hälsa nu. Jag ska inte räkna kalorier, det gör mig bara knäpp men jag måste tänka på vad jag äter, min mage är typ helt förstörd. Jag har ju varit hos läkaren hur många gånger som helst känns det som, men ingen vet vad det är. Jag har iaf märkt att jag mår bättre om jag undviker friterad mat, fet mat, socker och sötningmedel. Känns sämst att jag inte ens ska kunna dricka Pepsi Max längre! Men det är det väl värt :)

Min pojkvän är på anställningsintervju nu, hoppas han får jobbet! Jag drömde om det i natt. Isf skulle vi kunna flytta ihop typ snart. Det vore underbart <3 Vad jag skulle komma till var iaf att när han kommer hem ska vi åka iväg och gymma. Om vi hinner ska vi kanske testa bodypump igen, det var jättekul förra gången! Dock inte träningsvärken efteråt, den var brutal...


Ny dator!

Den här helgen har jag gjort ungefär ingenting. Förutom ätit en massa onyttigt. Men det blir nya tag imorgon!

Jag har köpt en ny dator också, som är assöt. <3

Jag har egentligen inte tid att blogga nu, men jag kände att jag behövde skriva något så det inte blev så tomt. Nu ska jag plugga vidare, det är stört mkt att läsa tills imorgon!

Puss

Träningsvärk

Jisses vilken träningsvärk jag har :D jag kommer nog inte hinna träna något idag. Bara övertala pojkvännen att ta en promenad ikväll kanske, det är så mysigt med kvällspromenader nu när det äntligen har börjat bli åtminstone lite kyligt på kvällarna!

Jag sitter och skriver på min uppsats nu, och jag förstår inte riktigt vad jag skriver, hah. Men det ska väl lösa sig. Jag måste inte åka till skolan förrän vid 12 idag, så jag har ju några timmar på mig. Jag måste bara lyckas skriva ut min uppsats i skolan, deras skrivare verkar vara lite svåra vad jag hört.. Men min lilla grupp i klassen har startat en sån där mejllista så jag tänkte fråga om nån annan också ska skriva ut så vi kan göra det tillsammans :)

Just det! Jag har tid hos min gamla kurator idag också. Eller nya kanske det blir nu, haha? Hur som helst, jag är väldigt stolt över mig själv att jag börjat ta tag i det här och ringde henne. Känns som att allt går mot det bättre nu.

Puss


Vatten, vatten

Nu är jag hemma igen och har ätit lunch. Jag blev väldigt positivt överraskad av bodupump, det var askul! Så det ska jag definitivt testa igen.

Nu borde jag egentligen skriva min uppsats till imorgon, men jag känner ingen inspiration. Det är en så himla tråkig fråga den här veckan, och jag vet inte hur man ska visa att man reflekterat över texterna man läst, jag fattar dom ju knappt liksom?

Min mobil har i princip gått sönder också. Men jag har kollat ut en ny jag vill ha och pappa skulle åka och kolla på den idag så jag får väl se :)

Jag upptäckte precis att jag druckit upp en liter vatten på en kvart, man blir törstig när man tränar! :D

BodyPump

Jag tänkte starta en ny blogg, och försöka vara aktiv. Det är ju väldigt roligt att kunna läsa sådär i efterhand vad man gjort och känt och så! Jag har precis börjat träna på Sats för de som inte vet det, så det kommer nog handla ganska mkt om träning i den här bloggen för jag har blivit en träningsjunkie! Jag har börjat sätta upp lite mål och sånt, vad jag ska lyckas med. Ohc det känns verkligen som att jag har sämst kondition och startar från 0 med det här, men då kommer väl resultat snabbare också :)

Mitt första mål är att lyckas springa på löpbandet i en halvtimme i sträck utan att ta paus. Igår sprang jag tio, och det kändes ganska okej, var inte helt slut iaf. Men jag ska öka lite i taget så att jag inte förstör mig helt och hållet :P

Nu ska jag snart iväg på mitt allra första bodypumppass, och jag börjar bli lite nervös. Hoppas de säger hur man ska sätta ihop alla vikter och sånt, jag har ingen aning! Haha :D


RSS 2.0