Gamla människor

Min farfar ringde mig precis fast han inte visste att han gjorde det så hna började fråga vem det var. Väldigt teknisk gammal gubbe, haha! Dessutom sa han att han hörde mig jättehögt fast han har hörselproblem och jag pratar ganska tyst, okeeej liksom? xD

Han berättade att de inte hade någon snö på marken än iaf (bor i Piteå) och att han skulle behöva åka till Kalix för att opereras. Dessutom påpekande han att Lukas var väldigt lång, känns som att det är den absolut vanligaste kommentaren om honom. Men det är så jag vill ha honom :D

Han borde förresten ringa mig nu tycker jag, för jag saknar honom stört mkt (och jag är lite sådär ond innerst inne och hoppas lite att deras rep ska bli inställt så han kan komma hit och kramas istället, men det säger jag inte högt.. ^^)

Dagens planer

Idag lyckades jag inte gå till skolan vilket inte känns sådär toppen kanske. Men jag hade inte direkt kunnat bidra på seminariet iaf eftersom jag inte lyckades läsa klart boken vi skulle läsa, men men..

Jag vet inte riktigt hur dagen planer ser ut förutom att jag ska till min kurator kl 3 och sen träna med Annie 7. Är sjukt taggad över att hon har skaffat gymkort på Sats hon med! Jag funderar på att åka iväg och sola solarium idag också, jag har fått för mig att jag skulle vara finare om jag inte var så ljus, varför vet jag inte. Jag tycker ju typ alltid att andra som är jättebleka är det finaste? Porslinshy ftw liksom! (kan ju iofs bero på att jag har mkt finnar och slät hy känns som en möjlighet... ^^)

Hur som helst piggar ljuset i solariet upp och jag behöver uppiggning i hög grad idag!




(jag saknar min telefon så att jag kan ta bilder. och skicka sms för den delen. möööh!)

Prosit

Snart ska jag iväg på första kurstillfället på kvinnojouren, jag känner mig pepp till tusen! Ska bli askul. Hoppas att dom andra tycker om mig bara, hehe. Jag vet inte riktigt vad kursen kommer innehålla men det kommer väl info ikväll :)

Imorgon skulle jag egentligen börjat skolan kl 14, men vi ska träffas kl 10 i skolan för att vi fick en oplanerad intervju tid då. Nån person från juridiska fakulteten som ska svara på frågor om sexualbrottslagen. Så det blir ingen sovmorgon och bodypump för mig imorgon. Däremot ska jag försöka släpa mig iväg på spinning på morgonen, kvart över 7. Om jag orkar vilket inte känns så troligt xD

Nej, nu ska jag till ICA och hämta ut lite kurslitteratur som kommit innan kursen börjar. Ikväll är det DH också, spääännade kväll mhmhm!

Puss


RSS 2.0